Tuesday, September 01, 2015

Hantaran Bertunang

Alhamdulillah!

Tanggal 1 Februari 2015, selamat sudah saya bergelar tunangan orang secara rasminya.

Alhamdulillah :')

Bilangan hantaran tu, pada mulanya saya dan tunang saya berpakat nak tetapkan bilangan hantaran 5 dulang dari pihak lelaki, berbalas tujuh dari pihak perempuan. Tapi, tiba hari yang sebenar, dah jadi 5 berbalas 11 pulak, sebab ramai yang sedekah. Alhamdulillah, rezeki dari Allah :') Yang saya beli pun satu je. Kek Secret Recipe, tapi tiada dalam gambar sebab sampai lewat.

Antara items yang ada:


  1. Buah
  2. Kuih bentuk pisang
  3. Kuih bentuk hati
  4. Mentos dihias bentuk mercun
  5. Moist choc cake
  6. Fererro Rocher
  7. Bahulu ikan
  8. Kek coklat
  9. Pulut kuning
  10. Rendang
  11. Kek Secret Recipe

Tepak sirih of course ada, benda wajib.

Alhamdulillah.

Majlis pun dah selesai, bekas pun dah tak pakai lagi dah.

Jadi, saya berhasrat nak sewakan bekas-bekas hantaran ni.


Bekas hantaran untuk disewa:

1. Bekas berkerawang (Kuantiti: 1)


2. Bekas empat segi (Kuantiti:4)



Harga

Sewa:

Untuk satu set, 5 bekas

Bayaran sewa: RM50
Deposit: RM50

Bayaran sewa+deposit=RM100

*Deposit akan dipulangkan sekiranya barang-barang dipulangkan dalam keadaan yang baik seperti di dalam gambar-gambar ini. 


Berminat boleh whatsapp atau sms saya di 0175485408

Thank you!

No comments:

 
Spektrum Cinta © 2008 ♥ Template by B.K